- Hyvä Olla, hoida terveyttäsi luonnollisesti-

Kiinnostus hyvinvoinnista ja terveydestä alkoi vuosia sitten. Pikku hiljaa kiinnostus kasvoi ja harrastuksesta alkoi syntyä kipinä viedä asiaa hieman pidemmälle. Hyvä Olla- verkkokauppa lähti ajatuksesta jakaa opittua tietoa muillekin. Myymme tuotteita ammattitaidolla ja vastuullisesti. Emme myy tuotteita sen perusteella mitä muut myyvät, vaan sen perusteella mistä meillä on tietoa. Tästä syystä päivitämme verkkokauppamme tietoa ja valikoimaa jatkuvasti.

Koulutukseltani olen Cidesco-kosmetologi sekä luontaistuoteneuvoja. Luontaistuoteneuvojan opinnot pitivät sisällään mm. lisäravinneoppia, ravintotietoutta, luonnonmukaista terveydenhoitoa sekä ihmisen anatomiaa ja fysiologiaa. Tällä hetkellä opiskelen fytonomiksi Helsingin Yliopistossa. Fytonomi on luontaistuotealan korkein tutkinto, joka pitää sisällään mm. lääke- ja elintarvikealan lainsäädäntöä, farmakognosiaa, fytoterapiaa (rohdosoppia), sekä anatomiaa ja fysiologiaa. Koulutus antaa laajat tiedot eri ravintoaineiden ja rohdosten vaikutuksista ja niiden oikeaoppisesta käytöstä terveydenhoidossa.

Näitä kahta ihanaa ammattia toteutan Hyvinvointihoitolassani Day Spa Yadessa (toiminut vuodesta 2010), Helsingissä. Iho ja koko kehomme hyvinvointi kulkee hyvin tiiviisti käsi kädessä.

Mikäli sinua askarruttaa jokin esim. tuotteisiimme liittyvä asia, kysy rohkeasti. Mielellämme autamme ja otamme tarvittaessa selvää mahdollisen ongelman ratkaisemiseksi.

Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse info@hyvaolla.fi