A.Vogel Yskänsuihke 30ml HUOM PVM 11/2020

3,90 €

9,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Vogelin uusi Yskänsuihke on tehokas apu kuivaan ja kutisevaan yskään.
  • Se muodostaa suojaavan kalvon nieluun, joka lievittää yskän ärsytystä.
  • Yskänsuihke vaikuttaa yskimistä vähentävästi, jolloin yskäisen olo helpottuu nopeasti.
  • Ukontulikukka, rohtosalkoruusu ja hunaja ovat luonnon omia tehoaineita yskän lievitykseen.

Ainesosat (INCI): Hunaja, vesi, Verbascum thapsus (ukontulikukka) uute, Althaea officinalis (rohtosalkoruusu) juuriuute, kaliumsorbaatti

Käyttöohje:Aikuisille: kolme suihkausta korkeintaan 6 kertaa päivässä. Lapset 4-12 vuotta: 1-2 suihkausta korkeintaan kuudesti päivässä. Lasten käyttö aikuisten valvonnassa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

Käytön este: Yliherkkyys jollekin ainesosalle. Ei alle neljä vuotiaille lapsille.

Yskänsuihke on helppo pitää mukana taskussa, laukussa tai yöpöydällä ja ottaa nopeasti käyttöön tarvittaessa. Se on myös helppo suihkuttaa nielussa juuri oikeaan paikkaan. Yksi pullo on riittoisa (sisältää noin 150 suihkausta).

Yskänsuihke ei väsytä ja sitä voivat käyttää myös yli 4-vuotiaat lapset.


Lisätietoja tuotteesta

Användning
Vuxna: tre sprayer upp till 6 gånger om dagen. Barn 4-12 år: 1-2 sprayer upp till 6 gånger om dagen. Användning av barn under vuxenövervakning. Barriär för användning: Överkänslighet mot något av ingredienserna. Inte för barn under fyra. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten har inga medicinska egenskaper och kan inte användas som ersättning för läkemedlet.
Ingredienser
(INCI): Honung, vatten, Verbascum thapsus (tistelblomma) extrakt, Althaea officinalis (Calendula) Rotekstrakt, kaliumsorbat