Alteya Organics Ruusuvesi Luomu 120ml

Alteya Organics Ruusuvesi Luomu 120ml

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Ihoa uudistava Ruusu-kukkaisvesi on aikuisen ihon ylin ystävä!
  • Alteya Organics -sarjan Ruusuvesi on ylellisen tuoksuinen elämänkumppani, joka piristää väsytyttä ihoa elvyttäen ja uudistaen sen toimintoja!
  • Mielialaa nostattavan tuoksun omaava, aito 100 % Ruusu-kukkaisvesi tasapainottaa ihoa syväpuhdistaen sitä.
  • Ihana ruusuvesi sopii kokovartalolle, hiuksia unohtamatta!
  • Bulgarian ruusulaaksossa kasveista Damascena- ruusuista valmistettu Ruusuvesi on yksi maailman arvostetuimmista ja ylellisimmistä kukkaisvesistä.
  • Alteya Organics -sarjan Ruusu-kukkaisvesi valmistetaan omilla viljelmillään kasvaneista ruusunterälehdistä ainiutlaatuisella menetlemällä tislaten perimätietoa ja nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen.
  • Tislaamisessa toteutetaan ruusulle ihanteellista lämpötilaa, jotta kaikki arvokkaiden terälehtien sisältämät, hoitavat ja vaikuttavat ainesosat saadaan napatuksi luonnollisen kauneutesi tueksi.Käyttö: Sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Käytä kukkaisvettä kasvoveden tapaan, ihon puhdistuksen jälkeen.

Suihkuta kukkaisvettä puhtaalle iholle, meikin päälle ja pestyihin hiuksiin. VINKKI! Mikäli haluat tehostaa kasvojen puhdistusta, tee kasvoille lämminkääre mikä on kostutettu ruusuvedessä. Anna kääreen vaikuttaa iholla 10 minuuttia ja kuori kasvot tämän jälkeen. Iho puhdistuu tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.
Ruusuveden hyödyt ihonhoidossa: - Syväpuhdistava & tasapainoittava - Aknen ehkäisyyn ja ihon pieniin tulehdustiloihin - Ihon toimintoja uudistava, anti age-vaikutteinen; hidastaa ihon vanhenemista - Virkistävä, kosteuttava ja stimuloiva - Antiseptinen eli puhdistava

Alteya Organics sai alkunsa vuonna 1999, mutta sen taustalla komeileva ruusunviljelyn tietotaito on kulkenut sarjan perustajien suvussa jo 1900-luvun alkumetreiltä saakka. Alteya Organics -tuotteissa käytettävät ruusut kasvavat omilla pelloillaan Bulgarian ruusulaaksossa. Alteya Organics kasvattaa siis itse tuotteisiinsa käytetyt ruusut ja laventelit ja valmistaa niistä itse eteeriset öljyt ja kukkaisvedet. Sarjan ihonhoitotuotteissa käytetään ruusun ja laventelin lisäksi myös paljon muita hipiää helliviä kasveja, jotka kasvavat luomusertifioiduillakin alueilla Balkanin vuoristoseudulla.
Alteya Organics:ille etenkin ruusun hoitavien vaikutusten tunnetuksi tekeminen on sydämen asia. Perinnetiedon pohjalta ponnistavat laatutuotteet on rakkaudella ja ammattitaidolla muokattu nykyiholle ihanteellisiksi - sellaisiksi, että niiden sisältämä luomulaatuinen ruusuöljy (rose otto) ja muut luonnon parhaat antimet pääsevät tekemään pieniä ihmeitä ihanalla ihollasi - joka ikinen päivä!