Antipodes Glow Ritual Vitamin C Serum 30ml

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Anna ihosi sädehtiä C-vitamiinia ja kasvipohjaista hyaluronihappoa sisältävällä hohdeseerumilla!


  • Seerumin kaunis, luonnollinen hohde piristää ilmettä välittömästi.
  • Sisältää kakadumarjaa, jonka C-vitamiinipitoisuus on satakertainen appelsiiniin verrattuna. Kakadumarja edistää kollageenin tuotantoa, kirkastaa ja suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta. C-vitamiinipitoinen kakadumarja ja Vinanza Grape & Kiwi -uute tähtäävät pigmenttiläiskiin, kirkastavat ihoa ja suojaavat ihoa oksidatiiviselta stressiltä.
  • Bakuchiol on hellävarainen ja luonnonmukainen vaihtoehto retinolille. Se tasoittaa ja kiinteyttää ihoa samalla kun kasvipohjainen hyaluronihappo parantaa ihon kosteuspitoisuutta.
  • 100 % luonnonmukainen seerumi ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja saa ihon suorastaan sädehtimään - Glow Ritual on kuin auringonhehku pullossa!
  • Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle iholle. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tuomaan koko päivän kestävää hehkua tai kosteusvoiteen alla.


Käyttö

1. Käytä aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen

2. Levitä kasvoille ja kaulalla pari tippaa seerumia. Huom! Levittyy hyvin, joten vähemmän on enemmän.

3. Hiero kevyesti, kunnes seerumi on imeytynyt ihoon.


INCI

Aqua, glycerin, Terminalia ferdinandiana (kakadu plum) fruit extract, sodium acrylates copolymer & lecithin, benzyl alcohol; dehydroacetic acid, mica, iron oxide, titanium dioxide, sodium hyaluronate, potassium sorbate, sodium phytate; alcohol, Vitis vinifera (grape) seed extract, (Vinanza® Grape), Actinidia deliciosa (kiwi) fruit extract, (Vinanza® kiwi), bakuchiol, Persea gratissima (avocado pear) oil, fragrance of vanilla pod and mandarin: coumarin†, d-Limonene†, linalool†. † Component of essential oil

Ei sisällä esim. parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, silikonijohdannaisia, synteettisiä täyteaineita, geenimuunneltuja ainesosia, eläinperäisiä ainesosia, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, mineraaliöljyjä tai petrokemikaaleja (kuten propyleeniglykolia)