Antipodes Resurrect Clarifying Toner 100ml

Antipodes Resurrect Clarifying Toner 100ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Virkistävä, salviaa sisältävä kasvovesi, joka auttaa supistamaan ihohuokosia.
  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle
  • Raikas tuoksu virkistää ihon lisäksi myös mieltä!:)
  • BioGro New Zealand -luomusertifioitu.BioGro New Zealand on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu taho, joka huolehtii, etteivät tuotteet sisällä haitallisia toksiineja.

Tuotteella on myös UK Vegetarian Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti. UK Vegetarian Society on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kasvipohjaisiin ja vegaanisiin ainesosiin keskittyvistä tahoista maailmassa.


Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.


INCI

Lavandula angustifolia (Lavender) Hydrosol*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Ethyl Alcohol, Chamomilla recutita (Chamomile) Flower Extract*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Naticide® (Parfum), Bisabolol, Salvia officinalis (Sage) Leaf Extract. Fragrance of Lavender, Chamomile & Sage: Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool. *Certified organic by BioGro

Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, silikonijohdannaisia, synteettisiä täyteaineita, geenimuunneltuja ainesosia, eläinperäisiä ainesosia (paitsi mahdollisesti hujanaa), keinotekoisia väriaineita tai hajusteita, kemiallisia aurinkosuojia, mineraaliöljyjä, petrokemikaaleja (kuten propyleeniglykoli), butyylihydroksianisolia, 2-aminoetanolia tai etoksylaatteja.


Käyttö


  1. Käytä aamuin illoin, tai aina kun ihosi kaipaa virkistystä
  2. Suihkuta reilusti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle
  3. Suihke antaa iholle välittömän kosteusboostin ja suojaa ihoa ympäristötekijöiltä