Beauty Garden Kirkastava öljy seerumi kasvoille ja vartalolle 100ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Mesiangervo-öljyseerumi on detox-vaikutteinen ihoa kirkastava hoitoöljy kasvoille sekä vartalolle.
  • Sen hurmaava tuoksu sekä silkkisen pehmeä ja hienojakoinen koostumus tekevät käyttökokemuksesta ylellisen.
  • Öljyseerumi imeytyy hyvin ja sopii käytettäväksi myös seerumin tapaan kasvovoiteiden alla.
  • Tämä erittäin korkealaatuinen öljyseerumi on 100% käsityönä valmistettua Natrue sertifioitua luomua tuorekosmetiikkaa.


Mesiangervo on vaikutuksiltaan nestekiertoa aktivoiva ja näin ollen vilkastuttaa aineenvaihduntaa ihossa. Mesiangervo-öljyseerumi aktivoi ja tukee ihon normaalia toimintaa palauttaen sen luonnollisen hehkun.
Tuote sopii erittäin hyvin aikuisemmalle iholle aktivoimaan ihon toimintaa ja palauttamaan sen kirkkautta ja elinvoimaisuutta.
Öljyseerumissa käytettävä mesiangervo saadaan villinä kasvavista kasveista läheltä Beauty Gardenin puutarhaa. Kasvit kerätään käsin ja kukat kuivataan lempeästi miedossa lämmössä, jolloin säilytetään kasvien korkea vaikuttavien aineiden pitoisuus.


INCI:

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Spiraea ulmaria flower extract*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene.

*Products from organic farming


VINKKEJÄ!

Vinkki1:Iltaisin levitä tuote kasvovesikostealle iholle ja lukitse kosteus ihoosi. Öljyseerumin päälle voit laittaa vielä hoitovoiteesi, jolloin kasvot saavat riittävästi sekä kosteutta että ravitsevuutta.

Vinkki2: Levitä tuote suihkun jälkeen hieman kostealle vartalon iholle, jolloin öljyseerumi imeytyy vielä nopeammin ja sitoo kosteuden ihollesi. Tarvittaessa voit lisätä vielä hoitovoiteen (esim. BG Kehäkukkabalm) öljyseerumin päälle.

Vinkki3: Tehostaaksesi nestekiertoa ja aineenvaihduntaa aktivoivaa vaikutusta, tee kuivaharjaus kehollesi kerran viikossa ennen öljyseerumin levittämistä.