Biomed Aktiiviset Folaattitipat 15ml

Biomed Aktiiviset Folaattitipat 15ml

32,90 €
−27 %

23,90 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Biomedin Aktiiviset folaattitipat nestemäisessä muodossa. Patentoitu Quatrefolic -metyylifolaatti (5-MTHF).


 • edistää raskauden aikaista kudosten kasvua
 • edistää normaalia aminohapposynteesiä
 • edistää normaalia veren muodostumista
 • edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
 • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • osallistuu solujen jakautumisprosessiin
 • Folaattia suositellaan käytettäväksi, kun suunnitellaan raskautta sekä erityisesti raskauden alkuvaiheessa, sillä se edistää raskauden aikaista kudosten kasvua.
 • Soveltuu hyvin henkilöille, joilla on vaikeuksia niellä tabletteja tai kapseleita, kuten lapset ja vanhukset sekä henkilöille, joilla on ruoansulatuskanavan imeytymishäiriöitä.
 • Riittoisa, pullossa noin 100 päivän annos. (Pullossa noin 400 tippaa.)


Ainesosat:Puhdistettu vesi, folaatti ( Quatrefolic® [(6S) -5-Methyltetrahydrofolic happo glukosamiinisuola]), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruunahappo. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Sopii vegaaneille ja raskauden aikana.

Käyttöohjeet:4 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeen mukaisesti.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä, alle 25 oC:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Suositeltava vuorokausiannos (4 tippaa) sisältää:
Folaatti 400 μg (200 % *)

* = päivittäisen saannin vertailuarvosta

Lisätietoja tuotteesta

Användning
Bruksanvisning: 4 droppar om dagen i vatten blandat med mat eller direkt under tungan eller enligt instruktion av din läkare / näringsläkare. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara produkten utom räckhåll för små barn. Lämplig för vegetarianer och veganer. Förvaras under 25 ° C på en torr plats och vid rumstemperatur. Skydda mot direkt solljus och värme.
Näringsinnehåll
Den rekommenderade dagliga dosen (4 droppar) innehåller: Folat 400 μg (200% *) * = referensvärde för dagligt intag
Ingredienser
Renat vatten, folat (Quatrefolic® [(6S) -5-metyltetrahydrofolic acid glukosaminsalt]), konserveringsmedel (kaliumsorbat), citronsyra. Laktosfri, mjölkfri, glutenfri, soja-fri och jästfri. Lämplig för veganer och under graviditet.