Bybi Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser Puhdistusvoide 150ml

Bybi Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser Puhdistusvoide 150ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Milk Melt on unelmaohut kermainen puhdistusvoide, joka puhdistaa ja rauhoittaa herkimpääkin ihoa.
  • Koostumusken perusta, ihoa rauhoittava kauramaito yhdessä kaurauutteen kanssa puhdistaa iholta hellävaroen lian, talin ja aurinkovoiteen ihoa kuivattamatta tai ärsyttämättä.
  • Probioottinen kookosjogurtti tasapainottaa ihon mikrobiomia, parantaen ihon hyvinvointia, lievittäen punoitusta samalla ehkäisten epäpuhtauksia.
  • Runsaasti keramideja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sisältävä rauhoittava kauramaito puhdistaa hellävaraisesti ja tukee ihon mikrobiomin toimintaa. Iho tuntuu puhtaalta ja tasapainoiselta.
  • Probioottinen kookosjogurtti kosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan iholle hyödyllisen hyvien bakteerien tason. Tämä auttaa tasapainottamaan ihoa ja hillitsemään punoitusta.
  • Ainutlaatuinen hyytelömäinen puhdistusmaitokoostumus sulaa iholle, helpottaen kasvohieronnan tekemistä ja jättäen ihon hyvinvoivan, pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.

INCI: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Glucoside, Glycerin, Sorbitan Laurate, Sodium Cocoamphoacetate, Xanthan Gum, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Caprylic Acid, Xylitol, Tocopherol (Vitamin E), Polyglyceryl-4 Laurate, Lactobacillus Ferment, Dilauryl Citrate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Citric Acid, Sorbic Acid

Kuinka pakkaus tulisi kierrättää?
Kartonki on 100% kierrätettävä, joten se tulee hävittää kartonkikierrätyksessä. Korkki ja tuubi ovat molemmat 100% kierrätykseen kelpaavia.

1. Erota korkki ja tuubi
2. Leikkaa saksilla tuubin kärki
3. Huuhtele tuubi ja korkki voidejäämistä
4. Laita kierrätykseen *Huomioi, että sokeriruoko materiaali on PE muovia, joten se voidaan kierrättää muovina fossiilisen polttoaineen tuottoon.