Bybi Face Base Kosteuttava voide kasvoille 50 ml

Bybi Face Base Kosteuttava voide kasvoille 50 ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Face Base kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta.
  • Nopeasti imeytyvä koostumus sopii täydellisesti käytettäväksi yhdessä BYBI Boostereiden kanssa.
  • Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja herkälle iholle.Luonnonmukainen, vegaaninen, eläinkokeeton, hiilineutraali.


KOSTEUTTAVA

Jojoba kosteuttaa ihoa tuntumatta iholla raskaalta tai tukkimatta ihohuokosia. Jojobaöljyn rakenne muistuttaa ihon luonnollista öljyä, jonka ansiosta se auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon sekä ehkäisemään liiallista talintuotantoa.

RAUHOITTAVA
Aloe vera rauhoittaa ihoärsytyksiä, hillitsee ihon punaisuutta sekä rauhoittaa ärtynyttä, kuivaa, kutisevaa ja tulehtunutta ihoa. Aloe veralla on lisäksi pehmittävä, kosteuttava ja täyteläistävä vaikutus.

SUOJAAVA
Viinirypäleensiemenöljy imeytyy iholle nopeasti tukkimatta ihohuokosia. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia, linolihappoa ja proantosyanidiineja, voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksista ja sitä kautta ehkäisevät ihovaurioita ja pigmentaatiota, sekä tasoittavat ihonsävyä.

RÄÄTÄLÖITÄVÄ
Voit räätälöidä ihollesi sopivan kokonaisuuden yhdistämällä kevyen koostumuksen omaavan Face Basen ihosi tarpeisiin sopivaan BYBI Boosteriin.