Foodin Pika Pakuri 40g HUOM! PVM 7/20

3,90 €

21,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Pakurikääpä yksi huikeimmista antimista, jota luonto on meille suonut. Ota sinäkin voimaa ja vahvistusta metsien antimista!
  • Tehokas käyttövalmis pakuriuute on tuplauutettua pakurikääpää. Pakurikääpä auttaa sinua taistelemaan pöpöjä ja flunssaa vastaan! Kokeile ja vahvista vastustuskykyäsi!
  • Käyttövalmis pakuriuute on kuumavesi- ja alkoholiuuttamalla tehty pakurikääpäjauhe, joka on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Lisää pakurikääpäjauhetta veteen, kahviin tai vaikkapa teehen ja nauti. Uutejauhe liukenee veteen.
  • Foodin Pika-pakuri on yksi vahvimmista pakuriuutteista sisältäen yli 30% polysakkarideja, yli 3% triterpenejä sekä yli 30% beetaglukaaneja. Yhdestä purkista saa n. 30 litraa valmista juomaa, mikä on 130 kupillista valmista, vahvaa pakuriteetä.

Ainesosat: Pika-pakuriuutejauhe. Polysakkaridipitoisuus 30%.Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vähähiilihydraattinen
Käyttö: Pakurin käyttö on oikein helppoa: Laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kuppiin ja sekoita haluamasi nesteen kanssa. Pakuriuute soveltuu hyvin niin teehen, pirtelöihin kuin muihinkin juomiin, sekä vaikkapa kastikepohjaksi.


Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.


Alkuperämaa: Venäjä, Kiina

Lisätietoja tuotteesta

Användning
Att använda laddaren är mycket enkelt: Lägg ungefär en halv tesked pulver i en kopp och blanda med önskad vätska. Extraktet är väl lämpat för te, milkshakes och andra drycker samt för doppning av sås. OBS! Förpackningen ska inte användas samtidigt med antibiotika, penicillin och intravenös glukos. Rekommenderas inte för allergiska svampar.
Ingredienser
Ingredienser: Quick-extrakt pulver. Polysackaridinnehåll 30%. Glutenfritt, laktosfritt, mjölkfritt, sockerfri, lågkolhydrat