Foodin Pika Reishi 40g HUOM! PVM 8/20

3,90 €

20,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Reishi eli lakkakääpä on klassinen rohdos.
  • Foodinin tuplauutettu pika-reishiuutejauhe on kasvatettu kontrolloiduissa olosuhteissa puiden kyljillä ja valmistettu uuttamalla kasaan sekä lakkakäävän vesiliukoiset että rasvaliukoiset yhdisteet.
  • Tuplauutettu reishiuutejauhe valmistetaan kolmivaiheisella kuumavesi- ja alkoholiuutolla, mikä takaa mahdollisimman konsentroidun lopputuotteen.
  • Yhdestä purkista saa n. 30 litraa valmista juomaa, mikä on 130 kupillista valmista, vahvaa reishiteetä.
  • Vahva Pika-Reishi sisältää 30 % polysakkarideja, 2 % triterpenejä ja 30 % beetaglukaaneja.
  • Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.
  • Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuunijärjestelmää tehokkaasti.

Tiesitkö, että Foodinin Instant Reishi nappasi maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden hyvinvointituotteiden joukossa?
”Olen todella kiinnostunut adaptogeeneistä, eli kehon toimintoja monipuolisesti tasapainottavista lääkinnällisistä yrteistä. Lakkakääpä eli reishi on ollut käytössäni koko syksyn. Sekoitan sitä joka aamu rasvakahvin joukkoon ja iltaisin raakakaakaojuomaan. Reishi ei piristä eikä rauhoita, vaan tasapainottaa sekä auttaa kohottamaan yleiskuntoa ja vahvistamaan immuunijärjestelmää”, Kokko ylisti tätä hyvinvoinnin helmituotetta.

Käyttöohje: Sekoita ½ tl uutejauhetta haluamasi nesteen kanssa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eikä terveitä elämäntapoja. Pidäthän tuotteen lasten ulottumattomissa.


Gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton, sokeriton, maidoton.

Lisätietoja tuotteesta

Användning
Blanda ½ tesked pulveriserat pulver med önskad vätska. Näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvara produkten utom räckhåll för barn.
Ingredienser
Glutenfri, inga tillsatser och inga konserveringsmedel, inget socker, ingen mjölk.