Fushi Neem Leaf Neempuunlehti 60 kaps. - Puhdista ihoa sisältä päin

Fushi Neem Leaf Neempuunlehti 60 kaps. - Puhdista ihoa sisältä päin

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Ihonhoito on tehokkainta kun ihoa hoidetaan sekä sisäisesti että ulkoisesti
  • Fushin valikoimassa on sekä sisäisesti nautittavia että ulkoisesti käytettäviä kauneustuotteita, jotka tukevat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia.
  • Fushi toimii maailman eettisimpiin kuuluvien tuottajien kanssa.
  • Ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, gluteenia, laktoosia, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hiivaa, sokeria, eläinkokeeton
  • Kylmäpuristetut öljyt ja tuoreena uutetut yrtit sekoitetaan käsin Fushin työpajassa Lontoossa.
  • Fushilla käytetään saman vuoden satoa ja raaka-aineet pakataan heti jalostuksen jälkeen.
  • Tuloksena on palkittuja, tuoreita ja tehokkaita hyvinvointituotteita!


Neem tunnetaan tehokkaana yrttinä, jota voidaan käyttää sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Neem on ihanteellinen yrtti henkilöille, joiden ihossa on paljon epäpuhtauksia ja finnejä muodostuu helposti. Epäpuhdas iho saa neemistä voimaa puhdistua sen vaikuttaessa mm. maksassa ja sokeriaineenvaihdunnassa. Sisäisesti käytettynä neemillä on detox-vaikutus kehoon ja sillä on myös nestekiertoa vilkastuttava vaikutus.


Käyttöohje:
2 kapselia päivittäin. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella käytettävän raskauden tai imetyksen aikana. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Ainesosat

Neem (Azadirachta Indica), kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (vegaani).


Päiväannos 2 kapselia sisältää
Neempuunlehti (mg), 68


Valmistusmaa
Iso-Britannia

Lisätietoja tuotteesta

Användning
2 kapslar dagligen. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Tillägget är inte heller en ersättning för en varierad diet eller annan hälsosam livsstil. Förvara denna produkt utom räckhåll för små barn. Rekommenderas inte för användning under graviditet eller amning. Kosttillskottet bör inte användas som en ersättning för en varierad diet.
Ingredienser
Neem (Azadirachta Indica), kapselskal: hydroxipropylmetylcellulosa (vegan).