Fushi Rosehip Seed Oil Ruusunmarjasiemenöljy 100ml

Fushi Rosehip Seed Oil Ruusunmarjasiemenöljy 100ml

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Ihonhoito on tehokkainta kun ihoa hoidetaan sekä sisäisesti että ulkoisesti
  • Fushin valikoimassa on sekä sisäisesti nautittavia että ulkoisesti käytettäviä kauneustuotteita, jotka tukevat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia.
  • Sarja pohjautuu ayurvedisiin, perinteisiin resepteihin
  • Fushi toimii maailman eettisimpiin kuuluvien tuottajien kanssa.
  • Ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, gluteenia, laktoosia, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hiivaa, sokeria, eläinkokeeton
  • Kylmäpuristetut öljyt ja tuoreena uutetut yrtit sekoitetaan käsin Fushin työpajassa Lontoossa.
  • Fushilla käytetään saman vuoden satoa ja raaka-aineet pakataan heti jalostuksen jälkeen.
  • Tuloksena on palkittuja, tuoreita ja tehokkaita hyvinvointituotteita!


Ruusunmarjansiemenöljy sopii erinomaisesti kuivalle iholle, sillä se auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Kevyt öljy imeytyy nopeasti, eikä se jätä iholle tahmeaa tunnetta.


Fushin luomulaatuinen kylmäpuristettu öljy rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa ja hoitaa tulehdusta. Kylmäpuristetussa öljyssä on vähintään 18.3mg E-vitamiinia ja 7.96mg A-vitamiinia, mikä tarkoittaa, että öljy sopii erinomaisesti myös ihon ikääntymismuutosten ehkäisyyn ja hoitamiseen.


Ihanan kosteuttava ruusunmarjansiemenöljy sopii myös juonteiden ja arpien silottamiseen. Omega 3- ja 6-rasvahappoja sisältävä öljy elvyttää kuivaa ihoa ja ehkäisee arpien muodostumista, sekä pehmittää jo olemassa olevia arpia. Sopii erinomaisesti raskausarpiin!


Puhdas ruusunmarjansiemenöljy imeytyy hyvin ihoon tehden ihosta joustavamman ja kimmoisamman mutta ei jätä ihoa tahmeaksi. Voit myös halutessasi sekoittaa öljyä johonkin voiteeseen tai toisen öljyn kanssa ja käyttää sitä kasvojen ja vartalon ihon hoitoon.


Fushin öljyt ovat aina tuorepuristettuja korkean laadun takaamiseksi. Yhteen pullolliseen ruusunmarjansiemenöljyä on puristettu 2 kg tuoreita luomulaatuisia ruusunmarjansiemeniä.


Ainesosat:

Kylmäpuristettu ruusunmarjansiemenöljy

(100 % Organic Rosehip (Rosa Canina) Seed oil, Cold Pressed, Unrefined. Certified Organic by the Soil Association)