Fushi Tulsi Pyhäbasilika 60 kaps. - Mielen tasapainottamiseksi TULOSSA!

Fushi Tulsi Pyhäbasilika 60 kaps. - Mielen tasapainottamiseksi TULOSSA!

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Ihonhoito on tehokkainta kun ihoa hoidetaan sekä sisäisesti että ulkoisesti
  • Fushin valikoimassa on sekä sisäisesti nautittavia että ulkoisesti käytettäviä kauneustuotteita, jotka tukevat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia.
  • Fushi toimii maailman eettisimpiin kuuluvien tuottajien kanssa.
  • Ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, gluteenia, laktoosia, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hiivaa, sokeria, eläinkokeeton
  • Kylmäpuristetut öljyt ja tuoreena uutetut yrtit sekoitetaan käsin Fushin työpajassa Lontoossa.
  • Fushilla käytetään saman vuoden satoa ja raaka-aineet pakataan heti jalostuksen jälkeen.
  • Tuloksena on palkittuja, tuoreita ja tehokkaita hyvinvointituotteita!


Yrttien parhaimmistoon kuuluva tulsi on yksi Intian arvostetuimmista yrteistä. Tulsia on käytetty Intiassa yli 5000 vuoden ajan. Tulsi eli pyhä basilika on meditoijankin ystävä! Tulsin apu ulottuu mielenrauhasta vastustuskykyyn sekä hengitysteiden elinvoimaan ja sydänterveyteen. Tulsia käytetään Ayurvedassa tasapainoittamaan, vahvistamaan ja rauhoittamaan hermostoa.

Käyttöohje:
2 kapselia päivittäin. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei myöskään korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella käytettävän raskauden tai imetyksen aikana. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.


Ainesosat: Tulsi Aerial Organic (Ocimum Sanctum)
Yrttipitoisuus 290 mg per kapseli.


Lisätietoja tuotteesta

Användning
2 kapslar dagligen. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Tillägget är inte heller en ersättning för en varierad diet eller annan hälsosam livsstil. Förvara denna produkt utom räckhåll för små barn. Rekommenderas inte för användning under graviditet eller amning. Kosttillskottet bör inte användas som en ersättning för en varierad diet.
Ingredienser
Tulsi Aerial Organic (Ocimum Sanctum) Örthalt 290 mg per kapsel.