Harmonia KSM 66 laajakirjoinen ashwagandha-uute 120 kaps.

Harmonia KSM 66 laajakirjoinen ashwagandha-uute 120 kaps.

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

 • Kliinisesti dokumentoitu ravintolisä
 • Harmonia KSM66 on ashwagandhaa sisältävä ravintolisä.
 • Perustana hormonitoiminnan harmonisointi
 • Harmonia KSM66 on valmiste naisille ja miehille, jotka kaipaavat apua stressaavaan elämäntilanteeseen ja siihen liittyviin lieveilmiöihin.
 • auttaa ylläpitämään psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä
 • edistää emotionaalista tasapainoa ja rentoutumista


Tukee:

 • jaksamista
 • nukahtamista
 • lihasmassan kasvua
 • palautumista
 • seksuaalienergiaa ja -toimintoja


Ihmisen kokema stressi sekoittaa aivolisäkkeen toimintaa, jolloin hormonituotanto häiriintyy. Yksilöllisesti hormonitoiminta joko kiihtyy tai heikentyy.

Usein kortisolin, eli niin kutsutun stressihormonin taso nousee ja näin ollen stressin tuntemukset lisääntyy ja yhä enemmän kortisolitasot nousevat.

Huippuluokan tutkimusten tulos!

Valmisteesta on 18 kliinistä tutkimusta ja sillä on useita EFSAn sallimia terveysväitteitä. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu mm. Harmonia KSM66 kapseleiden lisäävän energisyyttä ja unenlaatu on tuotteen käytön aikana parantunut. Tuote on vähentänyt hermostuneisuutta ja ärtyneisyyttä sekä unenlaatu on käytön aikana parantunut. Harmonia KSM66 tukee miehen seksuaalista toimintaa ja naisen hedelmällisyyttä. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta.

Ainesosat:
Standardoitu Ashwagandha (Withania somnifera) –uute*, selluloosa (kapselin kuori).
Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (< 2 % kapselin sisällöstä).*Luonnonmukaisesti viljelty

Käyttöohje:

2-4 kapselia päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Suositeltua annosta ei saa ylittää.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

Huom!

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisän käyttöä.

Lisätietoja tuotteesta

Användning
2-4 kapslar per dag. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskottet kan inte ersätta en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten har inga medicinska egenskaper och kan inte användas som ersättning för läkemedlet. OBS! Gravida kvinnor, ammande kvinnor, de som tar mediciner och de som är under medicinsk vård bör konsultera en vårdpersonal innan de använder ett näringstillskott.
Ingredienser
Standardiserat extrakt av Ashwagandha (Withania somnifera) *, cellulosa (kapselskal). Kapseln kan innehålla små mängder mjölk (<2% av kapselns innehåll). * Ekologiskt odlat