Kiinteyttävä ja puhdistava vartalonhoitosetti

Kiinteyttävä ja puhdistava vartalonhoitosetti

57,70 €
−22 %

45,00 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Tämän tuotesetin avulla tuet kehon sisäistä puhdistumista, vilkastutat aineenvaihduntaa sekä kiinteytät ja hoidat ihoa myös ulkoisesti
  • Tehokas tapa vähentää selluliittia ja ennaltaehkäistä sen muodostumista


Tuotepakkaus pitää sisällään:


  • Fushi Cellufirm- kapselit 60 kaps.
  • Fushi Really Good Cellulite Oil- kiinteyttävän selluliittiöljyn
  • Hierontakupin


Cellufirm-kapselit sisältävät mm. kapsaisiinia, vihreää kahvipapua sekä Yerba Mateta, jossa on runsaasti erilaisia polyfenoleita, kuten flavonoideja nimeltä kversetiini, rutiini ja fenolihappoja. Kapseleissa on myös fenkolia, joka sisältää ravinnon pilkkoutumista edistäviä entsyymejä. Vihreä tee puolestaan sisältää tehokkaita polyfenoleita, katekiineja. Jotta saavutat parhaat tulokset, suosittelemme, että käytät kapseleita terveellisen ruokavalion ja liikunnan tukena.


Really Good Cellulite oil auttaa kiinteyttämään ja silottamaan ihoa. Se aktivoi nestekiertoa ongelma-alueilla ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Jos sinulla on selluliittia tai ihosi kaipaa kiinteytystä, valitse tämä öljy vartalon ihon hoitoon. Selluliittiöljy auttaa vähentämään turvotusta ja silottamaan ihoa ongelma-alueilla. Gotu kola sekä vihreä kahvipapu stimuloivat nestekiertoa ja poistavat turvotusta samalla, kun vehnänalkioöljy ja jojobaöljy hoitavat ja pehmentävät ihoa. Lisäksi öljy sisältää detox-vaikutteista koivun eteeristä öljyä sekä virkistävää greipin eteeristä öljyä, jotka antavat tuotteelle ihanan tuoksun. Tuotteen raaka-aineista jopa 98.75% on luomulaatuisia.


Imukuppihieronta on tehokas tapa poistaa kuona-aineita koko kehosta. Imukupin avulla kiinteytät tehokkaasti vartalon ihoa (sopii myös kasvoille). Imukuppihieronnan hyvinvointia buustaava teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumiseen.Alipaineen aiheuttama imu jumppaa ja siten kiinteyttää veltostunutta ihoa. Tästä syystä imukuppihieronta on noussut suureen suosioon myös selluliittia vastaan. Levitä Really Good Cellulite Oil iholle ja aloita hieronta.