Luonkos Celebrate Vartalokakku 60ml

Luonkos Celebrate Vartalokakku 60ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

CELEBRATE LIFE!

  • Luonkosin uusin tulokas, kimallekakku, on luotu ilahduttamaan ja tuomaan toivoa sekä luksuksen tuntua arkeen.
  • Kakku on kuin keijupölyä, auringon säteitä ja rakkaushippuja! Let´s Celebrate!
  • Celebrate-vartalokakussa on kaunis kimalle ja se antaa kevyen kultaisen sävyn iholle. Kakun hoitavat raaka-aineet rauhoittavat ihoa esimerkiksi auringonoton jälkeen.
  • Aidot eteeriset öljyt luovat ihanan herkullisen ja mystisen tuoksumaailman.
  • Celebrate on hoitavuutta täynnä ja se kosteuttaa sitoen ihon omaa kosteutta iholle. Kakussa on käytetty mm. tyrniä, joka sisältää runsaasti erilaisia flavonoideja sekä vitamiineja (A ja E).
  • Kaakaovoi korjaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa. Aloe vera rauhoittaa sekä viilentää.


Vinkit! Käytä tuotetta erityisesti säärille, decolteelle ja käsivarsille tuomaan kimalletta sekä korostamaan rusketusta. Voit käyttää tuotetta myös kasvoillasi - ehkä sipaiset kesäkimalletta poskipäille meikin tapaan?


Celebrate on rakkaudella käsityönä tehty Naantalissa luomuöljyistä, superfoodeista sekä vitamiineista. Eettisistä syistä valitsimme käyttää synteettistä micaa. Kakku on vedetön, säilöntä- aineeton ja se on pakattu muovittomaan sekä maatuvaan zero waste rasiaan. Hiilijalanjälkemme ja vesijalanjälkemme on pieni.

Käyttöohjeet: Lämmitä kimallekakkua käsien välissä niin että se sulaa hieman. Levitä kakusta irronnut öljy pyörivin liikkein iholle. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen hieman kostealle iholle - tällöin ihoon sitoutuu maksimimäärä kosteutta. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa, ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, eli käytä sitä kerralla vain vähän. Muista nauttia jokaisesta hetkestä! Kimalteleva vartalokakku sopii kaikille ihotyypeille. Kimallekakku toimii erinomaisestit tuomaan hehkua poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaarelle!


  • Kakku on tehty käsin, joten sen värisävy voi vaihdella. Kakun raaka-aineet ovat turvallisia, säilöntäaineettomia ja kaikin tavoin hyväksi sinulle, mutta ne on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ihosi ravinnoksi, ei syötäväksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pidä tuote poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Säilytä kakkusi alle 25 °C:ssa, kuivassa ja huoneenlämmössä. Pidä se siis suojassa myös auringon ja saunan lämmöltä.