Novexpert Magnesium Mist 150ml

Novexpert Magnesium Mist 150ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Monivaikutteisen kasvosuihkeen hypoallerginen ja steriili koostumus rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa herkkääkin ihoa tehokkaasti.
  • Hoitava suihke sopii käytettäväksi sekä kasvoveden tapaan että esimerkiksi meikin kiinnitykseen.
  • Miellyttävä levittää, ei "kastele" ihoa
  • Antioksidanttinen 4-in-1 magnesiumsuihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä suojaa sitä ilmansaasteilta.
  • Kaikille ihotyypeille sopivan tuotteen hypoallerginen ja steriili koostumus vähentää tulehdusta aiheuttavia tekijöitä ja helpottaa herkänkin ihon ärsytysoireita kuten punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla.
  • Hienojakoista suihketta voi lisätä myös meikin päälle pidentämään sen kestoa sekä pitkin päivää raikastamaan ja suojaamaan ihoa ympäristön saasteilta sekä vapailta radikaaleilta.
  • PH-arvoltaan neutraali suihke sopii kaiken ikäisten ihon hoitoon ja isotonisen veden ansiosta sen tehokosteuttava ja rauhoittava vaikutus on välitön ja kestää jopa kolme tuntia.

Kaikki suihkeen mineraalit on johdettu Kuolleenmeren suolasta, ja niitä käytetään yleisesti erilaisten ihottumien hoidossa. Magnesiumin lisäksi kasvosuihke sisältää ihon uudistumista stimuloivaa kaliumia, kollageenintuotantoa lisäävää natriumia sekä ihoa hoitavaa piitä.

Tuotteen koostumus täyttää ekosertifioinnin kriteerit, mutta muusta Novexpertin valikoimasta poiketen tällä tuotteella ei ole Ecocert -sertifikaattia johtuen ponnekaasullisesta pullomekanismista.

Käyttöohje: Suihkuta kasvojen tai vartalon iholle ja anna vaikuttaa 15 sekunnin ajan. Taputtele sitten suihketta kevyesti iholle tehostaaksesi sen imeytymistä.

INCI: Aqua (Water)*, Maris Sal (Sea Salt)*, Nitrogen*.

*100% Luomu