Propolia Luomu Pastillit 45g Hunaja, rosmariini, anis

Propolia Luomu Pastillit 45g Hunaja, rosmariini, anis

8,90 €
0 %

8,90 €

Varastossa

Kuvaus

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta!Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen. Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa. Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.


  • Pastillit puhdistavat ja raikastavat suuta ja kurkkua sekä poistavat pahaa hajua hengityksestä
  • Nämä pastillit eivät ole vain hyvän makuisia karamelleja, vaikka taltuttavat pienen makeannälän, vaan ne ovat hyödyllisiä lisäravinteita.
  • Propolis on luonnollinen antimikrobinen aine, joka puhdistaa kurkkua poistamalla bakteereita, viruksia sekä sieniä.
  • Se taistelee vilustumisen sekä flunssan oireita vastaan mm. helpottaen kurkkukipua.
  • Propolis rauhoittaa ikenien ja limakalvojen tulehdusta ja ärtyneisyyttä sekä puhdistaa suuta. Pastillit ovat erityisen hyvä myös poistamaan suun ja hengityksen pahaa hajua (Candada Albcansin aiheuttamaa). Pastillien propolis puhdistaa ja anis raikastaa hengityksen.

Käyttö:

Imeskele hitaasti 5-6 pastillia päivässä.


Ainesosat:

Arabikumi* (sakeutusaine), ruoko-sokeri*, hunaja (18 %), puhdistettu propolisuute* (3 %), rosmariinin eteerinen öljy* (Rosmarinus officinalis), anetolin ja sitruunan luonnollinen aromi.


Huom.Yli 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Ei suositella imettäville eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.