Propolia Luomu Pastillit 45g Inkivääri Sitruuna

Propolia Luomu Pastillit 45g Inkivääri Sitruuna

8,90 €
0 %

8,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

40 vuoden kokemus mehiläistuotteiden valmistuksesta!Marc-Alain Bernard, Apimab Laboratoiresin perustaja ja Propolia® -brändin luoja, on alusta alkaen vaikuttanut teoillaan mehiläisten elinolosuhteiden parantamiseen. Sanotaan, että hänen intohimonsa on siirtynyt tuotteiden DNA:han ja tuloksena on rakkaudella, tinkimättömällä raaka-aineiden valinnalla sekä rautaisella ammattitaidolla valmistettuja huippulaatuisia mehiläistuotteita. He ovat erikoistuneet vuodesta 1979 lähtien vain ja ainoastaan mehiläistuotteiden valmistamiseen ja kehittämiseen ollen tänä päivänä yksi maailman johtavista alan ammattilaisista. Tuotteiden huippulaatua kuvaa niissä käytetty korkea puhtaan tiivistetyn propoliksen määrä sekä vuosikymmenien aikana saavutettu rautainen ammattitaito. Yrityksen tuotteissa korostetaan raaka-aineiden luomupitoisuutta ja yksittäisten raaka-aineiden hankkimista sertifioiduilta toimittajilta. Raaka-aineiden huippulaatu sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen jokaisessa vaiheessa, on luonnollinen osa toimintaa. Laadukkaat raaka-aineet ja omassa laboratoriossa valmistettavat farmaseuttiset koostumukset ovat yrityksen tuotteiden tehon perustoja.


  • Sitruuna-Inkivääri Pastillit tukevat hyvää ruoansulatusta ja puhdistaa suuta
  • Propoliksen parhaat ominaisuudet sekä pehmeä ja luonnollinen maku tulevat esiin näissä ihanissa lisäravinnepastilleissa.
  • Herkku ja hyöty löytyy samasta pastillista.
  • Propolis on luonnollinen antimikrobinen aine, joka puhdistaa kurkkua poistamalla bakteereita, viruksia sekä sieniä. Se taistelee vilustumisen sekä flunssan oireita vastaan mm. helpottaen kurkkukipua. Se myös rauhoittaa ikenien ja limakalvojen tulehdusta ja ärtyneisyyttä sekä puhdistaa suuta.


Käyttö:

Imeskele hitaasti 5-6 pastillia päivässä.


Ainesosat:

Arabikumi* (sakeutusaine), agavesiirappi (Agave tequilana) 47 %, puhdistettu propolisuute* 3 %, inkivääriuute* (Zingiber officinale Roscoe) 1,8 %, sitruuna-aromi. Voi sisältää jäämiä kananmunista, pähkinöistä ja vehnästä.

Huom.Yli 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella ihmisille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille. Ei suositella imettäville eikä raskaana oleville naisille. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei saa käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Älä ylitä suositeltua annosta. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.