Puhdas+ C-vitamiini 500mg 60 Vegekaps.

Puhdas+ C-vitamiini 500mg 60 Vegekaps.

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Vahva kasvikapseloitu c-vitamiinivalmiste sisältää 500 mg c-vitamiinia kapselissa, sen yleisimmässä muodossa.
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-vitamiinin tarve korostuu etenkin flunssan tai raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.
  • Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Ainesosat: L-askorbiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.

Annostus: Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
Lisätietoja tuotteesta

Användning
För vuxna 1-2 kapslar dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.
Näringsinnehåll
innehåller per 1 kaps: C-vitamin 500 mg (*625%)
Ingredienser
L-askorbinsyra, hydroxipropylmetylcellulosa. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer och veganer. Kosttillskott.