Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini 50mikrogr. 60 vegekaps.

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini 50mikrogr. 60 vegekaps.

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Tiesitkö, että kaikki aikaisemmin markkinoilla olleet D3-vitamiinivalmisteet ovat peräisin lampaasta. Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini on ensimmäinen kasviperäinen D3-vitamiinivalmiste Suomessa.

  • Se sopii siis myös kasvissyöjille ja vegaaneille.
  • Valmiste sisältää 50 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, jota tarvitsemme mm. vastustuskyvyn, luuston ja hampaiden hyvinvointiin.
  • Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuoro- kaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho, kolekalsiferolivalmiste.


Ravintosisältö / näringsinnehål 1 kaps

D-vitamiini / vitamin D 50 ug (*1000 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta /*% av referensvärdet för det dagliga intaget


Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Lisätietoja tuotteesta

Användning
För vuxna 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.
Ingredienser
hydroxipropylmetylcellulosa, rismjöl, kolekalciferolpreparat.