Puhdas+ L-teaniini 50g HUOM PVM 5/22

Puhdas+ L-teaniini 50g HUOM PVM 5/22

19,90 €
−50 %

10,00 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • L-teaniini on aminohappo jota löytyy luontaisesti vihreästä teestä
  • L-Teaniini on aminohappo, joka on noussut suureen suosioon etenkin tyyneyttä ja mielenrauhaa arvostavien asiakkaiden keskuudessa.
  • Tuotetta voi käyttää silloin kun kaipaat rauhallisuutta joko illalla ennen nukkumaan menoa tai myös päivällä jos tuntuu että kierroksia on liikaa!
  • Tuote sopii mm kahvin joukkoon tasapainottamaan kofeiinin vaikutuksia.


Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen (0,3 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä, tai smoothieen. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: L-Teaniini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, maissia, soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Dosering: För vuxna 1 måttsked (0,3 ml) per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: L-Teanin. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.