Puhdas+ Quatro C-vitamiini 800mg

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • 4-teho C-vitamiinivalmiste!
  • Puhdas+ Quattro C on laadukas ja monipuolinen C-vitamiini­valmiste, joka sisältää peräti 4 eri C-vitamiinin muotoa: askorbiinihappoa, vatsaystävällistä natriumaskorbaattia, rasvaliukoista askorbyylipalmitaattia sekä luonnollista acerolauutetta.
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.
  • C-vitamiinia tarvitaan kollageenisynteesissä
  • Valmistettu Suomessa.


FI: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

SV: För vuxna 1 måttsked (1 ml) dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.


FI: Natrium- l-askorbaatti, L-askorbiinihappo, L-askorbyyli-6-palmitaatti, acerolauutejauhe (17 %). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, soijaa, tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.

SV: Natrium- l-askorbat, L-askorbinsyra, L-askorbyl-6-palmitat, acerolaextraktpulver (17 %). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer och veganer. Kosttillskott.