Puhdas+ Rauta 20mg+B12+Folaatti+C-vitamiini 60 vegekaps.

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Vatsaystävällinen ja kasviperäinen rauta & B12-vitamiini & Folaatti & C on enemmän kuin rautavalmiste.
  • Se sisältää raudan lisäksi punasolujen muodostamiseen tarvittava aineet, eli B12-vitamiinin, folaatin ja C-vitamiinin.
  • Rautabisglysinaatti on yksi parhaiten siedetyistä rautayhdisteistä.
  • Vähentääksemme suurta rautapitoisuutta suolen pinnassa rautabisglysinaatti ja C-vitamiini on pakattu rakeeseen, josta ne vapautuvat vähitellen rakeen kulkiessa suolistossa eteenpäin. Näin ei synny tilannetta kuten tavallisella rautavalmisteella, että koko rautamäärä vapautuisi yhteen paikkaan vatsalaukussa tai ohutsuolen alkuosassa.
  • Lisäksi C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä, kun ne vapautuvat rakeesta samaa tahtia.

Käyttöohje: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena. Säilytys kuivassapaikassa.

Ainesosat
Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, ferrobisglysinaatti, riisijauho, syanokobalamiinivalmiste, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic).

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 kapseli)
Rauta (mg), 20 (143 %*)
B12-vitamiini (mikrog), 25 (1000 %*)
Foolihappo (mikrog), 400 (200 %*)
C-vitamiini (mg), 100 (125 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvostaLisätietoja tuotteesta

Användning
För vuxna 1 kapsel dagligen. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Inte för barns räckhåll. Produkten har inga medicinska egenskaper, så den kan inte användas som ersättning för medicin. Förvaras torrt.
Näringsinnehåll
Näringsämnen / daglig dos (1 kapsel) Järn (mg), 20 (143% *) Vitamin B12 (mikrogram), 25 (1000% *) Folsyra (mikrogram), 400 (200% *) C-vitamin (mg), 100 (125% *) * =% av det dagliga intagsreferensvärdet
Ingredienser
Hydroxipropylmetylcellulosa, L-askorbinsyra, ferrobisglycinat, rismjöl, cyanokobalaminpreparat, (6S) -5-metyltetrahydrofolsyra, glukosaminsalt (Quatrefolic).