Puhdas+ Saccharomyces Boulardii 60 vegekaps. HUOM PVM 10/2020

8,90 €

22,50 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Puhdas+Saccharomyces boulardii on tehokas probioottihiiva nautittavaksi esimerkiksi antibioottikuurin tai ulkomaanmatkojen ajaksi.

  • Saccharomyces boulardii on tehokas probioottihiiva, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä.
  • Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin maitohappobakteerit.
  • Se sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana.
  • Lisäksi boulardiin etuna on se, että se ei ole bakteeri, joten antibiootit eivät tuhoa sitä. Näin sitä voi hyvin käyttää yhtä aikaa antibiootin kanssa, eikä sen teho vähene.
  • Puhdas+ Saccharomyces boulardiissa ei ole mitään ylimääräisiä täyte- tai tabletointiaineita. Boulardii-hiivan lisäksi se sisältää vain inuliinia, joka toimii suolistossa prebioottina.

Ainesosat:

Saccharomyces boulardii, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), inuliini.

Käyttöohje:
Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

Ravintoaineet / kapseli
Saccharomyces boulardii, 250 mg
Inuliini, 57,5 mg


Valmistettu Suomessa.Lisätietoja tuotteesta

Användning
Vuxna 1-2 kapslar dagligen. Kosttillskottet ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten har inga medicinska egenskaper och kan inte användas som ersättning för läkemedlet.
Näringsinnehåll
1 kapsel Saccharomyces boulardii, 250 mg Inulin, 57,5 ​​mg
Ingredienser
Saccharomyces boulardii, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), inulin.