Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini suihke 20ml HUOM PVM 7/21

Puhdas+ Sinkki & Echina & C-vitamiini suihke 20ml HUOM PVM 7/21

14,90 €
−67 %

4,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Suihkemuotoinen sinkkivalmiste.
  • Sisältää erinomaisesti imeytyvää sinkkibisglysinaattia!
  • Sinkki auttaa tutkimusten mukaan tukemaan vastustuskykyä.
  • Suihkemuotoinen sinkki on kätevä ja tehokas sekä hyvin imeytyvä.
  • Valmiste sisältää sinkin lisäksi myös auringonhattu-uutetta sekä C-vitamiinia, joka tukee immuniteettia ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Sopii koko perheelle!

Puhdas+ Sinkkisuihkeessa ei käytetä lainkaan säilöntäaineita, koska sen sisältämät puolukka ja pihlajanmarja toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.

Ainesosat: Vesi, ksylitoli, puolukkamehutiiviste, L-askorbiinihappo, auringonhattu-uute (Echinacea purpurea), pihlajanmarjamehutiiviste, sinkkibisglysinaatti.
Makeutettu ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Sopii kasvissyöjille.

Käyttöohje: Aikuisille 5-10 suihketta suuhun vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Tuotteella ei ole lääkinnällisiä ominaisuuksia, joten sitä ei voi käyttää lääkkeen korvikkeena.

Ravintosisältö:/ 5-10 suihketta

Sinkki10-20 mg (*100-200 %)
Auringonhattu-uute(Echinacea purpurea) 50-100 mg
C-vitamiini 80-160 mg (*100-200 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/Lisätietoja tuotteesta

Användning
Vuxna 5-10 sprayer per dag. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten har inga medicinska egenskaper och kan inte användas som ersättning för läkemedlet.
Näringsinnehåll
5-10 sprayer Zink 10-20 mg (* 100-200%) Solrosekstrakt (Echinacea purpurea) 50-100 mg C-vitamin 80-160 mg (* 100-200%) *% av det dagliga referensintaget /
Ingredienser
Vatten, xylitol, lingonberry juice-koncentrat, L-askorbinsyra, solrosekstrakt (Echinacea purpurea), rönnbärsaftkoncentrat, zinkbisglycinat. Sötad med xylitol. Överdriven användning kan ha laxerande effekter. Fri från laktos, jäst och gluten. Fri från socker, salt, stärkelse, majs och soja. Lämplig för vegetarianer.