Puhdas+ Tuplasinkki 25mg 60 vegekaps. PVM 24.10/21

Puhdas+ Tuplasinkki 25mg 60 vegekaps. PVM 24.10/21

9,50 €
−53 %

4,50 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Puhdas+ Huippusuosittu Tupla sinkki sisältää sinkkiä kahdessa muodossa: sinkkiglukonaattina sekä sinkkipikolinaattina
  • Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
  • Sinkki on tärkeä kivennäisaine, koska se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.
  • Valmistettu Suomessa

AINESOSAT: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sinkkiglukonaatti, sinkkipikolinaatti.
Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita. RAVINTOLISÄ.

ANNOSTUS: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

RAVINTOSISÄLTÖ 1 kaps:
Sinkki 25 mg (*250 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/Lisätietoja tuotteesta

Användning
För vuxna 1 kapsel per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.
Näringsinnehåll
zink 25 mg (*250 %) *% av referensvärdet för det dagliga intaget
Ingredienser
hydroxipropylmetylcellulosa, zinkglukonat, zinkpikolinat. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja eller sötningsmedel. KOSTTILLSKOTT