Puhdistamo Tripla Sinkki + C 60 kaps

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Markkinoiden laadukkain sinkkivalmiste on täällä! Sinkin imeytyvyys on yksi haastavimpia asioita ja laitoimme paljon tutkimus- ja tuotekehitystyötä sen ratkaisemiseen ja poikkeuksellisen ainutlaatuisen sinkkivalmisteen luomiseen.
  • Kolme huippulaadukasta sinkin muotoa: sinkkipikolinaatti, -bisglysinaatti ja -monometioniini
  • Lisänä C-vitamiinia ja vapaita aminohappoja, mikä tekee tuotteesta erittäin kokonaisvaltaisen
  • Erinomainen imeytyvyys
  • Täyteaineeton


Ainesosat / Ingredienser:Sinkkipikolinaatti, sinkkibisglysinaatti, sinkkimonometioniini, askorbiinihappo, sitrusbioflavonoidit, glysiini, histidiini, kysteiini, lysiini, metioniini, pyridoksaali-5-fosfaatti. Kapseli: Selluloosa, vesi / Zinkpikolinat, zinkbisglycinat, zinkmonomethionine, askorbinsyra, citrusbioflavonoider, glycin, histidin, kystein, metionin, pyridoxal-5-fosfat. Kapsel: Cellulosa, vatten


Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus


Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland


Käyttöohje: 1 kapseli päivässä- Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

1 kapsel dagligen.Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.


Suositelu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:1 kapseli päivässä / 1 kapsel per dag.


Vuorokausiannos sisältää / Dygnsdosen innehåller:

Sinkkiä / Zink 30 mg300 % *

C-vitamiinia / C-vitamin75 mg94 % *

B6-vitamiinia (P-5-P) / B6-vitamin (P-5-P)2 mg142 % *

*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag