Saharogya Ayurvedinen Eteerinen Öljy De-Stress 15ml

OVH13,90 €
−21 %

11,00 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Saharogya Calming on luonnollinen sekoitus kukkaöljyjä, joiden perinteisesti tiedetään rauhoittavan hermostoa ja öljy pyrkii auttamaan selviytymisessä fyysisestä ja henkisestä stressistä ja elämään tyytyväistä ja stressitöntä elämää.


De-stress pyrkii vaikuttamaan myönteisesti hermojärjestelmääsi: Sen ainesosat pyrkivät lievittämään stressioireita, jännitystiloja ja voivat poistaa negatiivisia tuntemuksia ja ahdistusta.


Ainesosat: Luonnolliset eteeriset öljyt: ylang ylang, frankincense, kamomillasaunio ja laventeli. LIMONENE*, EUGENOL*, LINALOOL*, *Esiintyvät luonnollisena osana eteerisiä öljyjä


Ayurvedinen käyttötarkoitus: Jännityksen lievittäminen, stressin lievittäminen, mielen rauhoittaminen ja rentouttaminen


Käyttöohje: Hiero öljyä kevyesti otsaan, ohimoille ja niskaan, kun olet stressaantunut. Voit laittaa öljyä myös diffuuseriin.


Käytä tuotetta vain ulkoisesti, ja kokeile tuotetta ensin pienelle alueelle. Jos eteerisen öljyn käyttö tuntuu epämiellyttävältä tai iho ärsyyntyy, levitä perusöljyä (esim kookosöljy) vaikutusalueelle. Älä koskaan yritä huuhdella öljyä pois vedellä, sillä se saattaa pahentaa oireita. Ei raskauden eikä imetyksen aikana, ei alle 7-vuotiaille lapsille. Säilytäthän
tuotteen auringolta suojassa,lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Eteerisille öljyille suositellaan laimentamista ennen käyttöä esim. perusöljyyn, myös me myyjänä suosittelemme laimentamista varmuuden vuoksi.