Saharogya Curcuma Yrttiuutekapseli 500mg

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Saharogyan ravintolisät ovat kasviuutteita, jotka ovat useita kertoja vahvempia kuin kasvista tai sen juuresta jauhetut ravintolisät. Ayurveda edistää yleistä hyvinvointia ja pyrkii taistelemaan tauteja vastaan. Jo antiikin ajoista lähtien yrttejä ja kasveja on käytetty niiden parantavien voimien vuoksi. Nämä lääkeyrtit tai -kasvit toimivat erinomaisena mekanismina tukemassa epäpuhtauksien poistossa, oireiden vähentämisessä sekä pyrkimyksenä luomaan vastustuskykyä. Ayurveda on oleellinen osa harmonisen tasapainon luomisessa mielen, kehon ja sielun välillä, uudistaen samalla koko kehoa.


Ayurvedan mukaan Curcuma:


  • käytetään tulehdusten, tartuntatautien, maha-, maksa- ja verisairauksien hoitoon.
  • vahvistaa immuniteettiä
  • tukee hyvinvintia monella tapaa.

Tulehdusta pidetään useiden sairauksien, kuten metabolisten oireyhtymien ja sydänsairauksien perimmäisenä syynä. Inflammatoristen geenien tuotantoa estävä kurkuma voi auttaa lievittämään nivelkipuja, pyrkii lievittämään niveltulehduksen kaltaisiin tiloihin liittyvää arkuutta ja tulehdusta.


Muut terveyshyödyt AYURVEDAN mukaan:

*Pyrkii parantamaan luun tiheyttä

*Pyrkii tukemaan suolistoa paranemisessa ja voi auttaa ruuansulatuksessa

*Pyrkii edistämään aivojen terveyttä

*Ayurvedan mukaan toimii luonnollisena masennuslääkkeenä

EMME LUPAA PARANTAA SAIRAUKSIA, VAAN TUOMME AYURVEDISET PERINTEISET VINKIT JA TUOTTEET KOKEILTAVAKSESI NIIN HALUTESSASI.


Ainesosat: Kurkuma-uute (Intia), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselinkuori, kasviperäinen )

Annostus: 1 kapseli niellään nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää.

Säilytys kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville ja imettäville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.