Salus Floravital Rautavalmiste 250ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Floravital® on Floradix-rautavalmisteen hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisruokavaliota noudattaville kuten gluteenia välttäville, hiiva-allergisille tai vegaaneille raudan saannin täydentämiseen.
  • Floravitalissa on samat vahvistavat vaikutukset kuin Floradixilla, mutta se on valmistettu ilman hiivauutetta, vehnänalkiota, hunajaa ja sitrushedelmiä.
  • Floravital on säilöntäaineeton, makeuttamaton, gluteeniton ja hiivaton.
  • Rauta hyvin imeytyvässä muodossa, ei ärsytä vatsaa


Käyttö:

Suositeltava vuorokausiannos: 10 ml kahdesti päivässä noin 30 minuuttia ennen ruokailua.Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.Vuorokausiannos (20 ml) sisältää:

rautaa 19 mg

tiamiinia (B1-vitamiini) 1,7 mg

riboflaviinia (B2-vitamiini) 1,7 mg

B6-vitamiinia 1,7 mg

B12-vitamiinia 1,7 µg

C-vitamiinia 20 mg


Sisältää: Seuraavien yrttien vesiuutetta (70%): karkadenkukka, kamomillankukka, fenkolinsiemen, pinaatinlehti, Seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (27%): rypäle, päärynä, vesi, mustaviinimarja, kirsikka, karhunvatukka, porkkana. Rautaglukonaattia, ruusunmarjauutetta (sis. 4% C-vitamiinia), askorbiinihappo, natriumriboflaviini-5´-fosfaattia (B2-vitamiinia), pyridoksiinihydrokloridia (B6-vitamiinia), tiamiinihydrokloridia (B1-vitamiinia), syanokobalamiinia (B12-vitamiinia). Säilöntäaineeton.


Vattenextrakt av följande örter (70%): karkadeblomma, kamomillablomma, fänkålfrö, spenatblad, Blandning av fruktsaftkoncentrat (27%): druva, päron, vatten, svart vinbär, körsbär, björnbär, morot. Järnglukonat, nyponextrakt (inneh. 4% C-vitamin), askorbinsyra, riboflavin-5´-fosfat (B2-vitamin), pyridoxinhydroklorid (B6-vitamin), tiaminhydroklorid (B1-vitamin), cyanokobalamin (B12-vitamin). Utan konserveringsmedel.