Terranova Fermentoitu Ashwagandha 50 kaps.

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • FERMENTOITU ASHWAGANDHA FERMANOLIDE™
  • Ashwagandha on elinvoiman, stressin ja mielialan tukemiseen käytetty terapeuttinen ja antioksidanttinen yrtti. Sitä on käytetty satoja vuosia adaptogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi tukemaan hermostoa ja energiantuotantoa. Sillä voi olla myös kudosten vahingoittumista ehkäisevä vaikutus. Eräillä adaptogeeneilla on stimuloivampi vaikutus hermostoon kuin toisilla. Ashwagandhan vaikutus on erittäin hellävarainen.


Uusi Fermented Ashwagandha FERMANOLIDE™ sisältää fermentoitua ashwagandhaa, joka on tavallista bioaktiivisempaa ja nopeasti imeytyvässä muodossa.


Fermentointi aktivoi 25 % enemmän ashwagandhan vaikuttavia withanolideja ja SOD:n kaltaisia yhdisteitä, joilla on merkittäviä terveyshyötyjä.

Pienempikokoiset polyfenolit imeytyvät tehokkaammin ja fermentoidussa ashwagandhassa teho on voimakkaampi jo pienemmällä annostuksella. Fermentointi lisää yrttien bioaktiivisuutta ja antioksidanttien määrää verrattuna fermentoimattomaan yrttiin.

Käytä ashwagandhaa:

  • tukemaan kehoa ja mieltä stressaavina aikoina
  • tukemaan henkistä ja fyysistä elinvoimaa
  • auttamaan rentoutumisessa ja lihasten palautumisessa
  • tukemaan verenkierron ja sydämen terveyttä


RAVINTOSISÄLTÖ, 1 KAPSELI:


Fermentoitu ashwagandhan juuri [Fermanolide™*] (Withania somnifera)150 mg, josta withanolideja>3.2 %

Ashwagandhan juuri (Withania somnifera) (luomu)100 mg

Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)60 mg


* FERMANOLIDE™ on Fermedics BV:n rekisteröity tavaramerkki.

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE TAI IMETTÄVILLE.