Terranova Green Child Friendly Microflora Maitohappobakteerit 4-12-vuotiaile lapsille

Terranova Green Child Friendly Microflora Maitohappobakteerit 4-12-vuotiaile lapsille

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Terranovan ravintolisiä kuvaavat luonnollisuus ja puhtaus. Kaikki ravintolisät ovat 100 % lisä- ja täyteaineettomia.
  • Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia ja kasviperäisiä, joten ne sopivat näin useimmille.
  • Terranova on kehittänyt kaksi uraauurtavaa menetelmää varmistaakseen tuotteidensa tuoreuden ja toimivuuden: Magnifood Complex tehostaa kehosi ja ravinteiden välistä vuorovaikutusta ja PhytoFRESH -tuorepakastekuivaus takaa kasvien ravinnerikkauden ja hyödyn kehollesi.
  • Suoliston toimintaa tasapainottavista maitohappobakteereista on tullut erittäin suosittuja ja niiden edullisia terveysvaikutuksia on tutkittu perusteellisesti.
  • Terranova Green Child Friendly Microflora-valmisteessa käytetään kolmea tehokkainta ja tutkituinta maitohappobakteerikantaa, joiden tiedetään selviytyvän hyvin mahan ja suoliston vaativissa olosuhteissa. Lisäksi mukana on suoliston hyvinvointia tukevia vihreitä kasviksia.
  • Jotta tähän valmisteeseen saadaan tarkalleen haluttu määrä vaikuttavia ainesosia, se valmistetaan pieniin kasviskapseleihin. Jos lapsi ei pysty nielemään kapselia, ne voidaan helposti avata ja tyhjentää mehuun, smoothieen tai jogurttiin.
  • Green Child Microflora ei sisällä täyteaineita, sidosaineita, liukasteaineita, väriaineita, aromiaineita, makeutusaineita, säilöntäaineita tai muitakaan lisäaineita.
  • Tuote sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.


Käyttöohje: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Älä säilytä lasten ulottuvilla. Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana.


Ravintosisältö/1 kaps:

MAGNIFOOD COMPLEX200 mg

Stabiloitu riisinlese100 mg

Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg

Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg

Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg

FOS (frukto-ologosakkarideja)100 mg

Microflora blend25 mgLactobacilius rhamnosus (Rosell-11)500 milj.*Lactobacillus acidophilus (Rosell-52)500 milj.*Bifidobacterium lactis (CHR-Hansen BB-12)500 milj.**valmistusajankohtana