UUTUUS! Bybi Glowcurrant Boosteri 15ml

UUTUUS! Bybi Glowcurrant Boosteri 15ml

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

  • Uusi Bybin boosteri samealle ja väsyneelle iholle!
  • BYBI Beauty Glowcurrant Booster on kirkastava mustaherukkaboosteri samealle ja väsyneelle iholle.
  • Palauttaa ihon tasapainon. Sen vitamiinirikas koostumus sisältää runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia sekä ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.
  • Tämä boosteri on maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin. *


BYBIn Glowcurrant Boosterin hiilijalanjälki on negatiivinen, koska se on valmistettu käyttämällä ainesosia, joilla on valmiiksi pieni hiilijalanjälki ja lisäksi tuotteen valmistus sitoo hiiltä.* Glowcurrant booster valmistetaan aurinkoenergialla eikä tuotteen hiilinegatiivisuuteen liity päästökompensointia.

Tiesitkö? Glowcurrant Booster sitoo -12,6 g CO2e tuotetta kohden hiilidioksidia. Sama määrä hiilidioksia syntyy esim. lataamalla iPhone11 viidesti.

* = Carbon Trust on auditoinut BYBI Glowcurrant Boosterin negatiiviset hiilidioksidipäästöt. Carbon Trust auttaa yrityksiä, hallituksia ja organisaatioita eri puolilla maailmaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja tavoittelemaan nollapäästöjä.

Glowcurrant Booster Emissions -luku on:
-0,0126 kgCO2e/tuote.

Käyttöohje:

Lisää 3-4 tippaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon aamuisin tai levitä sellaisenaan iholle. Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa.

INCI:Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Salix Alba Bark Extract

Vaikuttavat ainesosat:

Yli 34% E-vitamiinia sisältävällä mustaherukan siemenöljyllä on erinomaiset antioksidanttiset ominaisuudet. Säännöllisellä käytöllä se kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia.

Valkosalavasta saatava salisiini tehostaa solujen uusiutumista kirkastaen ja silottaen ihoa.

Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi sillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia.

E-vitamiinirikas camelinaöljy sisältää tehoravitsevia rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojabarriääriä ylläpitäen ihon hyvinvointia ja kirkkautta.

Rasvahappo- ja omegarikas mustaherukan siemenöljy auttaa ylläpitämään ihon suojabarriääriä ja se on todettu suojaavan tehokkaasti ihoa kosteuden haihtumiselta. Iho näyttää hetkessä terveen kosteutetulta ja hehkuvalta.

Camelinaöljy ravitsee ihoa estäen myös kosteuden haihtumista ylläpitäen ihon kimmoisuutta.