Vartalon ihoa kiinteyttävä ja uudistava hoitosetti

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Tässä ovat kaikki tuotteet, joita tarvitset saadaksesi vartalon ihosta kiinteämmän ja pehmeämmän!


Kinnas kuivaharjaukseen: Kuivaharjaus kirkastaa ja pehmentää ihoa ja on tehokas apu elimistön aineenvaihdunnan tukemiseen. Harjaus aiheuttaa pienen paineen, joka kiihdyttää pinta- ja hiusverenkiertoa. Tämä saa aikaan kuona-aineiden tehokkaan poistumisen.


Imukuppi kuivakuppaukseen: Kuivakuppaus stimuloi ihon toimintoja syvemmällä ihossa. Kupin alle muodostuu alipaine, joka imaisee ihon pehmyt kudoksen kupin sisään. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa ja stimuloi ihon uudistumista. Kuivakuppaukseen tarvitset ihoöljyn, jonka avulla kuppi liukuu pehmeästi iholla.


Avril 100% Organic Argan Oil: Avril Organic Arganöljy on oikea kauneusöljy! Sertifioitu luomuöljy uudelleenrakentaa ihoa, ja auttaa taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. Ja mikä ihaninta tämä kylmäpuristettu arganöljy sopii hyvin kasvoille, vartalolle, kynsille ja hiuksille käytettäväksi! Vegaani, eläinkokeeton öljy. Inci: Argania spinosa (argan) kernel oil*. *Ingredients from organic farming

100% of the total ingredients are from natural origin
100% of the total ingredients are from organic farming


Käyttöohje: Tee kintaalla kuivaharjaus koko vartalolle tai haluamillesi ongelmakohdille. Tämän jälkeen käy suihkussa puhdistamassa kuivaharjauksen avulla irronnut kuollut ihosolukko. Levitä Argan öljyä puhtaalle, kuivalle iholle ja aloita kuivakuppaus. Kuivakuppaus on erityisen tehokasta esim selluliitti alueille ja ihoalueille, joihin kaipaat kiinteytystä.


Miten imukuppia käytetään? Paina imukupin vartta sormilla sisäänpäin ja aseta imukuppi öljytylle iholle, lopuksi päästä imukupista hieman irti. Riittää että saat kupista kiinni. Imukuppi imaisee hieman ihoa sisäänpäin ja saa aikaan kevyen alipaineen. Liikuta kuppia iholla edestakaisin liikkein. Iho saattaa punottaa käsitellyiltä alueilta, mutta se on täysin normaalia.