Whamisa Foaming Gel Puhdistusgeeli 200ml UUSI PVM 15.12.2021

Whamisa Foaming Gel Puhdistusgeeli 200ml UUSI PVM 15.12.2021

32,90 €
−30 %

22,90 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

  • Hellävarainen, sulfaatiton ja luonnollinen puhdistusgeeli pesee ihon tehokkaasti samalla kun hyaluronihappo ja beetaglukaani kosteuttavat ihoa.
  • Sisältää fermentoituja lootuksen kukka ja voikukanjuuriuutteita, jotka estävät ihon kuivumista sekä Lactobacillus- uutetta, joka suojaa ihoa UV-säteiltä ja muilta ympäristön rasituksilta sekä ravitsee ja rauhoittaa ihoa.
  • Seitsemän erilaista kasviuutetta takaavat yhdessä, että iho pysyy pehmeänä.
  • Tuote poistaa iholta ulkoa ja sisältäpäin tulleet epäpuhtaudet, kuten saasteet ja aineenvaihduntatuotteet. Raaka-aineiden fermentaatio erikoismenetelmällä parantaa niiden tehokkuutta ja kykyä tukea ihon toimintaa.
  • Tämä vaahtoava geeli sopii sekä meikkipoistoon että säännölliseen puhdistukseen. Se ei vain syväpuhdista, vaan myös kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa.


Käyttöohje: Kostuta kasvot ja kädet. Vaahdota pieni määrä iholle, pese kevyesti pyörivin liikkein ja huuhtele. Käytä aamuin illoin. Vinkki, jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, poista meikki ensin Whamisan Organic Flowers Cleansing Oil -öljyllä ja käytä Foaming Gel -puhdistusta sen jälkeen.
´

INCI: *Aloe Maculata Leaf Extract, *Oryza Sativa (Rice) Extract, **Cetearyl Alcohol, **Stearyl Alcohol, **Cetyl Alcohol, **Decyl Glucoside, *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, *Citrus Junos Fruit Extract, *Lactobacillus/Maculata Aloe Leaf/Molasses Ferment Filtrate, *Camellia Sinensis Leaf Extract, *Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, *Beeswax, *Lactobacillus /Chrysanthemum Sinense Flower
Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbium Speciosum Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/ Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Potassium Hydroxide, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil. *Certified Organically Grown, **Natural Origin, ***Natural Preservative / Bergamot Oil Bergaptene Free